1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με την επιλογή ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας προστίθεται αυτόματα πάγια χρέωση (1,5 ευρώ) ανεξαρτήτως ποσότητας/κιλών/περιοχής. Κατά την παράδοση στο χώρο σας του/των προϊόντος/ων από την εταιρία courier ή τους οδηγούς της εταιρίας μας πληρώνεται το συνολικό αντίτιμο (αξία παραγγελίας + 1,5 ευρώ).

 

2) (***Προσεχώς Διαθέσιμο***) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη Κάρτα)

Η επεξεργασία ο έλεγχος και η ολοκλήρωση της πληρωμής διενεργείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας. Καμία επεξεργασία η συλλογή στοιχείων δεν γίνεται στο laurusnobilis.gr.

 

3) ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ WEB BANKING

Πληρωμή με μετρητά στην τράπεζα Eurobank ή με χρήση του web banking οποιασδήποτε τράπεζας συνεργάζεστε στους παρακάτω λογαριασμούς

Τράπεζα Eurobank

ΔΙΚΑIΟΥΧΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ACCOUNT NUMBER: 0026.0423.18.0200506900
IBAN: GR8602604230000180200506900
BIC: ERBKGRAA

Στο όνομα καταθέτη αναγράφετε το όνομα σας όπως το δηλώσατε κατά την εγγραφή και στην αιτιολογία αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας στέλνετε στο info@laurusnobilis.gr την απόδειξη κατάθεσης. Η παραγγελία σας αποδεσμεύεται μόλις εμφανιστεί η πληρωμή σας στο σύστημα μας και η παραγγελία είναι έτοιμη προς αποστολή. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω web banking διαφορετικής τράπεζας ενδέχεται να χρεωθείτε τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή.