Η εταιρεία μας είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό τη παραγωγή φυσικών καλλυντικών  με βάση τα αγνά υλικά και με μεγάλη αγάπη στο χειροποίητο και ποιοτικό προϊόν. Η ιστορία μας άρχισε φτιάχνοντας σαπούνια και κηραλοιφές για εμάς και τους φίλους μας. Τα προϊόντα είχαν τόσο μεγάλη απήχηση, που αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα.

Μετά από αρκετό πειραματισμό και έρευνα, καταλήξαμε να κάνουμε όχι απλώς βήματα αλλά άλματα και να φτάσουμε στη δημιουργία της Laurus Nobilis. Αυτό που σίγουρα μας βοήθησε είναι οι ευνοϊκές συνθήκες που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των καλλυντικών από αγνά φυσικά υλικά. Έτσι σήμερα παράγουμε σαπούνια, κηραλοιφές και άλατα τα οποία μπορείτε να βρείτε στα σημεία πώλησης.

Επίσης διαθέτουμε πακέτα δώρων που περιέχουν προϊόντα μας, ένας τέλειος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας, καθώς επίσης και προϊόντα για είδικές περιπτώσεις, όπως βαφτίσεις, γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Τέλος είμαστε στη διάθεσή σας για να παράξουμε σαπούνια με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, όσον αφορά τη μορφή τους, αλλά πάντα με τις ίδιες αγνές συνταγές μας.